bila keputusan itu keluar.

Assalamualaikum :)

5 hari lagi.......4........3..........2..........1 hari lagi!

wah.
semakin dekat harinya.
semakin berdebar rasa hatiku.
:)

ini bukan monolog saya.

mereka pastinya berdebar.
menunggu hari.
dan hari itu.
pasti akan muncul jua.

ok,
dah tak nak bagi saspen.
keputusan PMR keluar esok.
23 disember.
tu je.

TU JE?

bagi adik saya yang memang remaja berumur 15 tahun,
sangat berdebar.
mandi tak basah,
makan tak lalu.
menunggu detik hari esok.
(saya mungkin hiperbola :)

kita dah lepas.
aci lah kan?
hehe.

buat adik-adik,
bertawakal padaNya.
adik dah usaha,
adik dah bertawakal,
adik dah doa.

adik-adikku,
InsyaAllah boleh.

ingat.
Allah itu Maha Adil.
Dia Maha Mengetahui segala sesuatu.

Mudah-mudahan. InsyaALLAH.


note : kita dulu masa ambil result, berdebar ke tak eh?
 :)

note-note : buat acik, angah boleh teman acik pg ambil result esok.
jangan risau sangat. :)

Comments

acik said…
angah,thanks..
tp..kan td acik dh off plug ye tu.knape cept sgt bleh post entry ni??

biase la tu debar2..
hehe..
nurIman Abdul said…
salam..

to achik..all the best ye..bittaufiq wannajah insya'Allah..:)
Tok Esah said…
salam, tok dtg ni nak tanya sal gathering blogger ganu, nak join tak???


kalau nak join sila pastikan kehadiran kat entry ni...


Senarai blogger join gathering

Popular posts from this blog

reflections: tesis dan viva

cinta saya kepada Dia semakin mekar di dalam komuter.

dia, raya dan kakak penulis novel