Posts

Showing posts from September, 2013

alat bersegi empat itu.

Image
"heh, tak penat ke?"
"penat? kenapa pulak?"
"ko asyik dengan benda yang kat tangan tu je."
"haha. ingat apa la. tak tau la. rasa 'something wrong' je bila tangan tak pegang ni"
"ko orang penting eh dalam social world ni? main saham ? ke ko pegang account twitter prime minister? or tengah siasat sapa agaknya pembunuh Antartuka?"
"weh, agak-agaklah nak sindir pun."
"tapi seriusla, ko ada berapa account?
"ala, yang biasa-biasa je. yang feymes, semua orang ada, aku ada la. mana boleh tak keep in track. tak cool la nanti"
"oo. apa yang feymes sangat tu?"
"instagram, facebook, keek, twitter, ermmm apa lagi eh. youtube, whatsapp, wechat, viber, kakao, line..."
"ok. dah-dah. ko sebut banyak-banyak pun aku tak faham jugak"
"tau pun" dia senyum. senyum mengejek.
"ko tak takut ke eh, ada account banyak-banyak?"
"takut kenapa?"
"ye la, we are accounta…