Posts

Showing posts from October, 2014

tangga ke-dua.

Image
Bismillahi walhamdulillah.

xxx
"Akak, normal ke kalau ada perasaan camni eh?"
"Haish, kadang-kadang risau juga akak dengan awak ni. perasaan apa tu?"
"Err, rasa in a state of unsure? worrying about future, what it turns into?"
"Do specify the future, please"
"Alaaaa akak buat-buat tak faham ke betul tak faham ni?"
"Ehee segan eh nak confess?"
"Confess apa ni akak?"
"Haha. cakap je la, awak worry about marriage kan? to whom you'll get married, when your time will come, can the guy accept you as who you are, kan?"
"Akaaaakkkk! apa ni, mana adaaa,"
"Ingat akak tak perasan ke dari tadi awk scroll newsfeed tengok gambar kawan-kawan awak kawin?"
"Eh? kalau ye pun perasan, tak yah la cakap, senyap-senyap je lah."
"Hahahaha, awak dengan abang awak sama je, tak pandai cover"
"Errm, dah-dah. lenguh dah tarik muka ni. hehe. tapi akak, have you ever wonder, does a true …