mereka cantik apabila senyum

salam alaik. (khas buat kamu)

                                         ha.. yang ni khas untuk iffah ya..

                                     "bagaikan permata.. di celahan kaca...

saya :
emmmm..
nak sambung apa ni..?

      "saya tak tau lirik..."
menahan gelak.
ketawa.

hampa ahli kumpulan. tapi mood kekal ceria.


inilah classmate saya.
game selingan semasa presentation.
'Jangan Lupa Lirik.'


pertama kali.
saya melihat. adanya satu keceriaan.
kegembiraan di setiap wajah mereka.
di bawah satu bumbung.

mungkin baru bermula,
satu ikatan,
persahabatan.
InsyaAllah.

.....................................................

mereka bagaikan mengerti
saya berada di tengah persimpangan.
ingin lari dari kesepian,
keceriaan didamba datang menjelma.


saya.
masih berfikir.


ketahuilah teman.
saya gembira,
bersyukur dapat mengenali kamu dan kamu dan kamu,
walau kita,
jarang bertegur sapa.


ingin sekali merasa.
kita bersatu.
dari empat menjadi satu.
tiada halangan antara kita.


mungkin harapan akan tinggal harapan.
mungkin harapan akan jadi kenyataan.
masa menentukan segalanya.



note : terima kasih untuk group PBL part 2 atas presentation tadi!

Comments

same-same..hehe
at 1st kitorg was2 nk wat ke x..dah r out of topic pas 2 time present ada slh2 plak..haha tp sbb mase b'lebey wat gak laa.. :)
~hah sy dh tau sesuatu..!!
athirah fauzi said…
tak ape iffah. bagi can dekat kite jawab. heee.
saya said…
tira.. betul2.. kita bg can je tu.. :)
saya said…
kak cik,
cepat ckp..apa yg kc tau..?

Popular posts from this blog

reflections: tesis dan viva

cinta saya kepada Dia semakin mekar di dalam komuter.

dia, raya dan kakak penulis novel