khas untuk mereka

assalamualaikum adik2..

target readers : adik2 Bukit Rambai Secondary School (BRASS)..
group 10 yang disayangi,
 
ingat benang ni lagi?

sebelum akak mengarut dgn lebih pjg,
akak nak mintak maaf sangat2 sebab akak byk tak reply msg..
sorry..sorry..
akak bukan tak nak balas dik..
tapi, akak sibuk sikit time tu..
tambah2 sekarang akk tgh final..
adik2 doakan akak ye.

apa khabar adik2?
baik...sihat...wonderful!

hehe.
adik2 akak yang comel2 semuanya,
skrang dah nak dekat exam semester kn?
belajar betul2,
jangan banyak main sgt.
boleh je nak main2 tu..
tapi kena pandai bahagi masa..
adik2 akak kan semua pandai2..
betul tak?

jgn buat masalah dengan cikgu, dengan warden, dengan kawan2,
sebab,
sekali adik2 buat masalah,
perasaan nak buat lagi tu mesti ada..
akak tak nak,
kalau dengar2 crita yang adik2 akak kena buang sekolah ke,
terutama kalau ada yang dari grup akak,
memang nak kena!
akak serius ni..

lagi satu,
korang jangan ingat, akak jauh dari korang,
akak tak perhatikan korang tau.
akak ada spy kat sana..
hehe =p

nak tambah,
akak lagi prefer tulis2 email tau dari balas2 msg..
sebab akak tak suka msg..
so, lepas ni,
rajin2 la hantar email kat akak,
boleh akak tau email korang..
boleh eh?

hmm.(termenung)
teringat la waktu dalam grup,
mula2 bukan main malu korang ni..
tapi bila dah berlakon,
amboi..bukan main semangat..
suka2!

satu lagi akak paling suka..
bila....
Telur tak pecah!
terharu sangat kat adik2 semua..
akak dah la tak tolong langsung time tu..
memang akak n kak ira tak nak tolong pun..
last2 berjaya jugak..
tahniah2..

korang semua ni contact lagi tak antara korg?
jumpa kat kantin tegur2 lagi tak?
ke buat muka tak tau je?
hmm?
jangan macam tu..
kita kan kawan..

ok.
times up.
got to go.

email akak: iffah_green@yahoo.com

sayang semua,
jaga diri,
jaga peribadi..


assalamualaikum.

Comments

izzatghazali said…
err~

okay~

da jd kakak ea skrg?

bgos2~

Popular posts from this blog

reflections: tesis dan viva

dia budak biasa, ke sekolah agama.

bangun, mencari diri